sport


 

Formandsskifte i SGIF Fodbold Udskriv

 

Formandsskifte i SGIF Fodbold

Som tidligere varslet ville et formandsskifte i fodboldafdelingen angiveligt komme på tale inden sommerpausen.

Fodboldudvalget har på sit udvalgsmøde 23/4 besluttet, at skiftet sker med virkning fra 1. maj 2018.

Claus Tommerup Sørensen overtager formandskasketten, mens den afgående formand fortsætter i fodboldudvalget og varetager kampfordelerposten samt fortsat tovholder for en række opgaver, indtil afløsere herfor er på plads i løbet af 2018 og 2019.

Som afgående formand ønsker jeg Claus tillykke med opgaven. Træner/leder skaren er fantastisk, faciliteterne er i top og økonomien er ganske sund og veltrimmet.

At skiftet sker nu og ikke først til sommerpausen er af praktiske årsager, idet alle børne- og ungdomsgrupperne skifter U-betegnelse til august. Derfor vil det nu være en særdeles god lejlighed for den nye formand sammen med den relevante udvalgsansvarlig i løbet af maj og juni, at tage en snak om fremtiden med de enkelte gruppers trænere/ledere og herunder aftale den kommende sæson 2018/2019 trænerkabalen og holdtilmeldinger.

Som afgående formand vil jeg udtrykke stor taknemmelighed over, at jeg har måttet stå i spidsen for SGIF Fodbold i godt 35 år. At mange ting har kunnet lykkes skyldes ikke mindst de utallige frivillige, som gennem årene har ydet og stadig bidrager med enestående frivilligt arbejde. Uden jeres hjælp med frivilligt arbejde, som er grundstenen i foreningen, ville meget have set rigtig træls ud. Vi har i dag nogle fantastiske rammer og faciliteter, som mange andre klubber misunder os. Seneste skud på stammen er vores unikke kunstgræsbanearena. Kunstgræsgruppen skal have en helt speciel kæmpe tak for at det projekt lykkedes.

Det er vigtigt for mig at appellere til alle om at tage godt imod formandsskiftet og sammen med Claus og fodboldudvalget fortsat være en del af SGIF Fodbold. Fodboldudvalget fortsætter efter rokaden i øvrigt ganske uændret, men vil dog snarest have besat posten som ansvarlig for U19, seniorer og oldboys grupperne. Et ansvar som indtil nu har været på formandens skuldre. Denne ændring vil den nye formand kommunikere ud senere.

Endelig har vi i lokalområdet en udvikling, som bør danne basis for en meget positiv udvikling på medlemstallet. Beskrivelsen i kunstgræsprojektet om en fremgang fra de nuværende 500 medlemmer til op mod 600 medlemmer inden udgangen af 2019 bør være realistisk. Skal det lykkes, fordrer det dog, at alle vi nuværende og de kommende frivillige står sammen om dette udviklingsprojekt, hvor faciliteterne nu giver mulighed for "Fodbold året rundt - for alle aldre".

Held og lykke med fremtiden til jer alle og SGIF Fodbold.

Venlig hilsen

Svenstrup-Godthåb Fodbold
Axel Petersen - afgående formand
- nu kampfordeler mv.

Senest opdateret: Torsdag, 01. november 2018 14:59