sport


 

Ind og udmeldelse Udskriv

 

Ind og udmeldelse


Jf. klubbens vedtægter §6 sker indmeldelse ved henvendelse til den enkelte idrætsafdeling. Udmeldelse sker ligeledes ved henvendelse til den afdeling man er medlem af. Udmeldelse fordrer normalt, at der skal være betalt kontingent indtil udmeldelsen modtages.

Du kan finde klubbens vedtægter på forsiden af klubbens hjemmeside under "SGIF vedtægter". 

Ved udmeldelse kan der sendes en mail til ansvarlig for medlems- og kontingentregistrering, jf. menupunkt "Kontaktpersoner og ledelse" og meget gerne med Cc.. til Udvalgsansvarlig og træner.

Ved indmeldelse efter hhv. 15/5 og 15/9 betales halvårskontingent med ½ takst.

Ved udmeldelse eller ønske om at blive sat på "pause" inden hhv. 1/5 og 15/9 betales halvårskontingent med ½ takst.

 

SGIF Fodbold er baseret på idéen om et forpligtende fællesskab

Derfor ønsker klubben, at forældre engagerer sig i deres børns fodbold og giver en hånd med i klubarbejdet. Kendskab til fodbold er ikke nødvendigt for at hjælpe, og uanset hvor man har sin interesse, er der mulighed for gode oplevelser sammen med spillere, trænere, ledere og andre forældre. Hvis alle giver en hånd med, bliver opgavebyrden mindre for hver enkelt.

Det forpligtende fællesskab indebærer også at forældre deltager i holdarbejdet for egne børn med f.eks. tøjvask og kørsel til kampe og stævner.

I det forpligtende fællesskab ønsker jeg/vi at hjælpe med følgende klubarbejde, og jeg/vi bliver kontaktet med nærmere information før opgaven skal udføres.

Se de forskellige frivillige opgaver her

 

 

 

Senest opdateret: Mandag, 27. august 2018 08:00