sport


 

Indendørs Udskriv

 

Indendørs fodbold og futsal

 

I spillernes efterårskontingent er indeholdt deltagelse i indendørstræning og indendørsturnering samt stævnedeltagelse i begrænset omfang.

 

Træningstid er afhængig af ledig tid efter indendørssportens turneringskampfastsættelse. Historisk er der begrænset tid, og der kan være kortere eller længere interval mellem træningsmulighederne. Nogle grupper kommer måske til at træne sammen. Træning kan være i både Svenstrup Skolehal og i Højvanghallen. 

Træningstider sendes rundt til spillergrupperne periodisk, da der ofte kan ske ændringer.   

 

DBU indefodbold og futsal er fortrinsvis for de ældste grupper set fra klubbens side og anbefalet af klubben for begrænset deltagelse grundet holdgebyr og store bøder, hvis man evt. ikke kan stille hold. Afvikling kan være med risiko for nogen kørselsafstand. De enkelte grupper vurderer selv realistisk turneringsdeltagelse.

 

Stævnedeltagelse i øvrigt er op til den enkelte gruppe at afgøre selv. Som udgangspunkt ser klubben gerne vores hold til stævner, men vi beder grupperne være realistiske og ikke for klubbens regning deltage i overflod af stævner. Stævneindbydelser vil blive sendt rundt efterhånden som de tilgår klubben. Flere stævner har niveauopdeling hvorved man evt. kan afprøve andet niveau end det man normalt spiller i.

 

Fodboldudvalget ønsker god fornøjelse med turneringer, stævner og træning.

 

Senest opdateret: Mandag, 11. januar 2016 12:04