sport


 

Velkommen til SGIF Håndbold Udskriv

Hos SGIF Håndbold er der omkring 250 medlemmer, fordelt på knap 20 hold - fra de helt små poder på 3-4 år og op til seniorspillere.

Vores målsætning er at udbrede kendskabet til håndboldspillet og, så vidt det er muligt, tilbyde træning og kamp for alle aldersgrupper. Såvel pige- som drengespillere. Vi arbejder med breddespillere, men vil også gerne give plads til udvikling af elitehold. Dog må det aldrig ske på bekostning af hensynet til de mange motionister.

Vi tilstræber at give vore trænere en god uddannelse, så de er klædt på til at løse træneropgaven. Udover selve spillet laver SGIF Håndbold et utal af sociale tiltag, for såvel børne- og ungdomsspillere som for seniorafdelingen.

 


NYHEDER I SGIF HÅNDBOLD

 

TRÆNERE, TRÆNINGSTIDER OG SÆSONSTART ER PÅ PLADS

Skynd dig ind på Holdoversigten, hvor du kan se hvornår de forskellige hold starter op igen og smut derefter ind og se, hvem der skal træne dit hold og hvornår. 
 

PERSONLIG SPILLERTRØJE TIL ALLE U10-14-SPILLERE

Som noget nyt har håndboldudvalget besluttet, at alle spillere på U10, U12 og U14 får egen spillertrøje med nummer og navn, når der er betalt kontingent for efterårssæsonen. Bestilling og aftaler om størrelse, navn på ryggen samt nummer foregår gennem holdets træner. Ønsker man sorte klub-shorts også, skal man selv købe dem via vores webshop (http://sgifklub.dk/index.php/handbold/klubtoj).

 

TEAM AALBORG SV ER EN REALITET

Fra den kommende sæson er det nye klubsamarbejde med Skalborg SK og St. Restrup IF en realitet og det betyder at der nu er et godt håndboldtilbud til U16 og U18 for både piger og drenge. Navnet på samarbejdet bliver "Team Aalborg SV". Hop ind og læs mere og følg med på samarbejdets facebookside: https://www.facebook.com/TeamAalborgSV/

 

TRÆNINSTIDER FOR SÆSONEN 2018/2019

Nu skal vi bare lige have sommerferien overstået, så er det igen tid til håndbold! Kabalen med trænere og træningstider er så småt ved at være faldet plads og hér kan du se de forskellige holds træningstider. 

Du kan også klikke dig ind på de enkelte hold hér for at se status på trænere.

 

GRATIS SOMMERHÅNDBOLD TIL BØRN OG UNGE

Sæsonen 2017/2018 er nu afsluttet, men det betyder ikke at der ikke er mulighed for at spille håndbold. Vi tilbyder nemlig GRATIS sommerhåndbold for piger og drenge fra 4 til 16 år. Det er alletiders mulighed for at lære spillet, trænerne og holdkammeraterne lidt at kende for nye spillere. Så find dit holds træningstider og kig forbi Højvanghallen og få en snak med vores dygtige trænere og vær med i legen og spillet. 

 

 

ÅRSMØDET 2017 ER AFHOLDT 

På årsmødet aflagde Christian Bunk Svane årsberetning på vegne af Håndboldudvalget. Efterfølgende trådte han ud af Håndboldudvalget for at fokusere på arbejdet med at få en ny hal. I hans sted blev Line D. Lund valgt til Seniorudvalget, som hun vil repræsentere i Håndboldudvalget. Og Håndboldudvalget har efterfølgende konstitueret sig med René Søholm som ny formand (igen). Derudover fortsætter alle udvalg med samme, stærke besætning som hidtil til gavn og glæde for håndboldglade børn, unge og voksne i Svenstrup og Godthåb.

 

 

FØLG SGIF HÅNDBOLD PÅ FACEBOOK 

Som supplement til denne hjemmeside, har vi oprettet en Facebook-side til SGIF Håndbold. Her er det planen at du løbende vil kunne følge med i nyt om klubben og vores mange hold. Hjemmesiden vil fortsat blive opdateret løbende med de grundlæggende informationer, man kan have brug for som medlem og fan af SGIF Håndbold.


Klik hér for at se Facebook-siden - og husk at klikke på Følg for at få nyhederne direkte i dit Facebook-feed. 


 
Senest opdateret: Søndag, 11. august 2019 21:32