sport


 

Velkommen til SGIF Håndbold Udskriv

Hos SGIF Håndbold er der omkring 250 medlemmer, fordelt på knap 20 hold - fra de helt små poder på 3-4 år og op til seniorspillere.

Vores målsætning er at udbrede kendskabet til håndboldspillet og, så vidt det er muligt, tilbyde træning og kamp for alle aldersgrupper. Såvel pige- som drengespillere. Vi arbejder med breddespillere, men vil også gerne give plads til udvikling af elitehold. Dog må det aldrig ske på bekostning af hensynet til de mange motionister.

Vi tilstræber at give vore trænere en god uddannelse, så de er klædt på til at løse træneropgaven. Udover selve spillet laver SGIF Håndbold et utal af sociale tiltag, for såvel børne- og ungdomsspillere som for seniorafdelingen.

 


NYHEDER I SGIF HÅNDBOLD

 

TRÆNERE, TRÆNINGSTIDER OG SÆSONSTART ER PÅ PLADS (11. august 2019)

Skynd dig ind på Holdoversigten, hvor du kan se hvornår de forskellige hold starter op igen og smut derefter ind og se, hvem der skal træne dit hold og hvornår.
 
 

TEAM AALBORG SV FOR DE ÆLDSTE

For U17 og U19 har vi et stærkt samarbejde med Skalborg SK og St. Restrup IF under fællesnavnet Team Aalborg SV. Hop ind og læs mere og følg med på samarbejdets facebookside: https://www.facebook.com/TeamAalborgSV/

 

FØLG SGIF HÅNDBOLD PÅ FACEBOOK 

Som supplement til denne hjemmeside, har vi oprettet en Facebook-side til SGIF Håndbold. Her er det planen at du løbende vil kunne følge med i nyt om klubben og vores mange hold. Hjemmesiden vil fortsat blive opdateret løbende med de grundlæggende informationer, man kan have brug for som medlem og fan af SGIF Håndbold.


Klik hér for at se Facebook-siden - og husk at klikke på Følg for at få nyhederne direkte i dit Facebook-feed. 


 
Senest opdateret: Torsdag, 12. september 2019 07:45