sport


 

 
SGIF Fodbold - aktuelle nyheder
 

Standerhejsninger og træning på kunstgræs
Selv om vi kun er midt i januar måned, hersker der livlig aktivitet på vores kunstgræsbaneanlæg. I takt med at indendørstiden bliver mere og mere sporadisk, er en tur på kunstgræsanlægget et fantastisk supplement, selv om vejret kan drille lidt en gang imellem.
Fodboldudvalget har fastsat følgende officielle standerhejsningsmarkeringer:
  • Lørdag 2. februar kl. 10.30 for U12-U16 drrenge og U13-U16 piger
  • Lørdag 2. februar kl. 13.30 for U18 piger og kvinder, U19, senior og oldboys grupperne
  • Søndag 3. marts kl. 10.30 for U8-U12 piger og U8-U11 drenge
  • Lørdag 30. marts kl. 10.30 for U5/6 og U7 piger/drenge.
Forud for de anførte officielle starter, trænes der på kunstgræsanlægger fra uge 3. Træningsdage og tidspunkter kan ses under de enkelte grupper "Klubbens hold og trænere". Fodboldudvalget ser frem til en god sæson 2019 for alle grupper i legen med verdens bedste legetøj - fodbolden.
 

DBU Fodboldskole - giv Fodboldskole billet i gave
SGIF Fodbold holder traditionen i hævd med at afvikle DBU Fodboldskole. I 2019 bliver det i uge 32 fra mandag 5/8 - 9/8. Mangler du evt. ide til en gave til en fodboldspiller, kan en DBU Fodboldskolebillet være et super godt alternativ. Læs mere under menupunktet "DBU Fodboldskole" - eller klik her https://fodboldskole.dbu.dk

 
Klubtøj - Intersport Sportdress bliver til SPORT 24 - midlertidig købsløsning
Vores leverandør af klubtøj og udstyr skifter navn pr. 1/10 fra Intersport til SPORT 24. Det kan drille lidt i en kort periode med bestilling af varer via netbutikken. Om der samtidig bliver en lille korrektion af selve "klubdragten" er ikke endeligt afklaret. Vi forventer siden på plads i løbet af 2 uger. Desværre går der lidt længere tid. Kontakt Axel P. på 2044 9482 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for køb.

 
SGIF Shoppen - ny WEB SHOP på vej
Klubtøj kan bestilles via SGIF Shoppen. Læs og se mere under menupunktet "Klubtøj".
 

  
 
 

 

Senest opdateret: Mandag, 21. januar 2019 13:16